EduvierDe AngerAurum CollegeDe RedeBekiusschoolStedenschoolDe SteigerNautilus College SONautilus CollegeDe Optimist SODe Optimist SOFlevodrome
  


HOME   | LINKS | DOWNLOADS | CONTACT | ROUTE | DISCLAIMER
Autisme Netwerk Almere

Beste ouders/ verzorgers en leerlingen,

Het Nautilus College is een van de participanten van de ANA-groep (Autisme Netwerk Almere).
Er zijn erg veel organisaties en bedrijven die ondersteuning bieden aan medemensen met een beperking in het autistisch spectrum of met aanverwachte stoornissen. Om zaken te bundelen, overzichtelijker te maken en u sneller van dienst te kunnen zijn met de juiste partner hebben wij het ANA opgericht.
Het ANA staat onder leiding van Tini Doorenweerd (coördinator autisme MEE IJsseloevers, regio Flevoland/ steunpunt autisme). 

 

ANA (Autisme Netwerk Almere) is een netwerk……

.. van organisaties, die een link hebben met het begeleiden van kinderen en volwassenen met ASS en hun omgeving.
.. dat opgezet is omdat er behoefte is aan duidelijkheid en zichtbaarheid van de aanwezige hulp binnen Almere.
.. dat voorwaardenscheppend is met behulp van het VMCA om elkaar te versterken in begeleiding geven, maar ook in het verkrijgen van begeleiding.
.. dat regelmatig met elkaar vergadert, waardoor we elkaar steeds beter kennen en we elkaars expertise inroepen als dit nodig mocht zijn.
.. dat samen de schouders eronder zet, grotere projecten aanpakt, zoals het samenstellen en tot uitvoer brengen van activiteiten in de Autisme week.

De aangesloten organisaties zijn: AIC/NVA, Deep Focus, het kompASS, 's Heeren Loo, Aumazorg, Focus 4 Care, Kwintes, Vitree, Autisme Almere, Focus on Human, MEE, VMCA, Balans, Good Move.biz, Nautilus College, Zorg la Fleur, BeActive, HalmZorg en Passend Onderwijs Almere.

Klik op de link:     http://www.autismenetwerkalmere.nl