EduvierDe AngerAurum CollegeDe RedeBekiusschoolStedenschoolDe SteigerNautilus College SONautilus CollegeDe Optimist SODe Optimist SOFlevodrome
  


HOME   | LINKS | DOWNLOADS | CONTACT | ROUTE | DISCLAIMER
Disclaimer

Indien U zich toegang verschaft tot enig deel van deze website, wordt U geacht van het onderstaande kennis te hebben genomen en zijn de volgende bepalingen van toepassing.

Ondanks de zorg en aandacht die het Nautilus College aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist is. De informatie op http://www.nautilus.eduvier.nl/ wordt regelmatig geactualiseerd en eventuele wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. 

Deze website is uitsluitend bedoeld als informatiebron voor niet-commerciële doeleinden.
De foto's op onze site zijn geplaatst met schriftelijke toestemming van de ouder(s)/verzorger(s)

Het beeldmateriaal en de teksten zijn verzameld, samengesteld en/of ontwikkeld door de webbeheerder. Daar waar het geen zelf ontwikkeld materiaal betreft, is getracht zo nauwkeurig en zorgvuldig mogelijk de auteursrechten van derden te respecteren. Indien men meent dat de inhoud van de website toch de auteursrechten van derden schendt, dan verzoeken wij u z.s.m. contact op te nemen met de school. De afbeelding of tekst zal dan op uw verzoek worden verwijderd.

Het Nautilus College kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de website of voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Een bezoeker mag niets uit de teksten, grafische voorstellingen of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder schriftelijke toestemming van het Nautilus College.

Verwijzingen naar websites of andere informatiebronnen die niet door het Nautilus College worden onderhouden zijn slechts ter informatie van de bezoeker opgenomen. Het Nautilus College kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze websites of informatiebronnen, noch voor de kwaliteit van eventuele produkten en of diensten die daarop worden aangeboden.
Het Nautilus College is onderdeel van de Eduvier onderwijsgroep - KvK nummer 41023804.