EduvierDe AngerAurum CollegeDe RedeBekiusschoolStedenschoolDe SteigerNautilus College SONautilus CollegeDe Optimist SODe Optimist SOFlevodrome
  


HOME   | LINKS | DOWNLOADS | CONTACT | ROUTE | DISCLAIMER
Nieuws:overzicht
Cursus Autisme "Ervaren en Verklaren"

 Het NVA organiseert de cursus autisme "Ervaren en verklaren" in Almere

De cursus "Ervaren en verklaren" wordt al jaren enthousiast ontvangen bij een brede doelgroep, van ouders tot professionals. De cursus wordt gegeven door trainer Frans Coolen, een bevlogen trainer met brede praktijkervaring rondom autisme. Nu kunt u ook in Almere deze cursus volgen.

Voor wie? Deze cursus is een vervolg op de cursus ‘Inzicht in autisme' en is bedoeld voor mensen die meer willen weten van autisme dan alleen de basiskennis. Het is niet noodzakelijk dat u de cursus ‘Inzicht in autisme' vooraf heeft gevolgd, maar dat maakt het wel gemakkelijker om alles te volgen.

Wat kunt u verwachten? In deze cursus ga ik dieper in op de theorieën rond autisme. We bespreken welke invloed de kenmerken van autisme hebben op de communicatie. Ik laat u ervaren hoeveel impact autisme op iemand kan hebben en ga in op storend gedrag en probleemgedrag. Natuurlijk kunt u vragen stellen. U ontvangt na afloop een certificaat als bewijs van deelname.

Programma De cursus start om 10.00 uur en duurt tot 15.30 uur met een lunchpauze van een half uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten.

Kosten Gratis voor de inwoners van Almere. Voor meer informatie over het NVA-lidmaatschap, klik hier.

Datum: maandag 14 oktober Locatie: De VMCA, gebouw de Hoek Tijd: vanaf 9.30 inloop en om 10.00 uur beginnen we tot 15.30 uur Aanmelden: via de site www.intoautisme.nl of mail adresgegevens naar frans.coolen@intoautisme.nl

Deelnemersaantal maximaal 18. Graag op tijd aanmelden: Vol is vol.

Terug naar overzicht.